Hírlevél

Név (szükséges)

E-mail cím (szükséges)

ABK 006

ABK 006 Sorközművelő kultivátor

sm_sorkozmuvelo-kultivator-abk-006_003sm_abk-006-sorkozmuvelo-kultivator_005sm_sorkozmuvelo-kultivator-abk-006_004
A kultivátor kapásnövények, elsősorban kukorica, napraforgó stb. sorközének művelésére, a gyomok mechanikai úton történő megsemmisítésére szolgál.

Nagy szabadmagassága miatt viszonylag magas növények ápolását is lehetővé teszi. A gép 75cm sortávolság esetén egy menetben 6 sor művelésére alkalmas, üzemeltetéséhez egy fő traktoros szükséges. A gép masszív alvázra épül, a kapatag szerkezetek erős, tömör négyzetacélból készülnek, a kapatag szerkezet szögben állítható. A gép hosszú élettartamra készült, amit biztosítanak a minőségi munka és anyagok.

Művelőtestek típusai:

Frank Hungária Kft által gyártott, német szabvány szerinti minőségben készülő

  • lúdtalpkapák
  • oldalazókapák
  • külön megrendelésre töltögető kapát is biztosítunk


A sorközművelő kultivátor megrendelésre soros műtrágyaszóróval is felszerelhető. A műtrágyaszóró kiforrott konstrukció ami két darab tartályból áll, azokba 500 kg műtrágya tankolható. A tartályok kifolyócsövei a sorok fölé esnek, így nem tömődnek el. A tartályok alacsonyan helyezkednek el, így könnyű azokat műtrágyával feltölteni. A meghajtását acélujjas meghajtó-szerkezet végzi. A kiszórási mennyiség több lépcsőben állítható 70 kg/ha-tól 300 kg/ha-ig. Különböző szemcseszerkezetű műtrágyák kiszórására alkalmas.


Szállítás: Hosszára vontatva a kultivátor szállítókocsijával történik közúti közlekedésre alkalmas szabvány szerinti világítással szerelve.

A gyártó a gépet a helyszínre szállítja, és ott beüzemeli.

Garancia két év.

A gép minőségi munkavédelmi vizsgálatát gépvizsgálatok végzésére akkreditált Agrovéd Kft Gödöllő végezte.

A vizsgálati jegyzőkönyv száma: 3518.612.09