INO BECKER

thumb

6KF INO BECKER Kukorica vetőgép fix vázas kivitel.

INO 6KF Becker licenc kukoricavetőgép 6 sor. A gép felépítése egyezik a többi géppel. Fix vázas gerendára épített vetőgép .4m széles vetőgép.Szemenkénti vetésellenőrzővel amely a legmodernabb német készülék.Mikrogranulátum, műtrágyaszóró egység szerelhető a gépre. Ellentétes levegő rendszerrel dolgozik a más tipusú vetőgépekhez képest.Levegő ráfúvással szürt levegőrendszerrel a madot a földbe fújja. Csúcsminőségű gép!Preciz nagy pontosságú vetés!


thumb6KT Teleszkópos INO BECKER kukorica vetőgép.

6 soros INO6K-T kukorica vetőgép . BECKER licenc alapján gyártott kukoricavetőgép. Hidraulikus teleszkópos nyitás,a két szélső kocsit a szállítási helyzetben behúzza a hidraulika munkahenger a szállítási helyzetbe.Hidraulikus nyomjelzővel ! Gumi tömörítő kerekekkel! Vetésellenörző ,amely folyamatosan jelzi a haladási sebességet,számolja a szemet az elvetett hektárra lebontva.Hiba esetén azonnal riaszt hangjelzéssel,és kiirja a meghibásodott kocsi számát.PS 200 legmodernebb vetésellenőrző. Alkalmas : kukorica ,napraforgó, borsó,szója,zöldségmag, és kifejlesztés alatt van a tökmag vetésére alkalmas tárcsa is. A gép kukorica vetésre van szerelve. Igény esetén más mag vetésekor a tárcsát opcióként meg lehet rendelni. A szemenkénti vetőgépek kategóriájában a legmodernebb vetőgép. Szűrt levegőrendszerrel működik a gép.A kopás mimimálisra csökken a vetéskor mert nem vákummal szívja a magot a gép ,és nem kerül föld az adagoló elemhez!! A levegő a maggal távozik a magkivezető alján,a magot a levegő a földbe fújja!!. A magméret nem befolyásolja a vetést. A magsűrűség ,vetéstávolság egy mozdulattal átállítható bármely méretre. Erős stabil csúcsminőségű gép ,súlya 860Kg.!

INO BECKER Kukorivavetőgép 4soros alapgép.

INO BECKER 4KF kukorica vetőgép .Kukorica,naprajorgó,szója,borsó,zöldségmag vetésére lehet átszerelni.Pontos vetés ,hektárszámlálás ,riasztás.!Vetési sebesség 8-11km/h,egyedi a vetéssebesség,pontos maglehelyezés.A levegő szürve van a gépalkatrész kopás minimális,a levegő a talajnál áramlik ki,nem kerül föld és a por a gépbe.A gép súlya 650Kg.